Danmarks nyeste lotteri med milliongevinst

Rundt omkring i landet har der det seneste stykke tid hængt markedsføringsmateriale fra et nyt slags lotteri hvor man kan vinde en million kroner.

Afsenderen af budskabet er Klasselotteriet som i forvejen er godkendt af Spillemyndigheden til at udbyde spil i Danmark.

Det nye skud på stammen kan du f.eks. Læse mere om på Nabolotteriet.dk.

Det går i al sin enkelthed ud på at du køber et lod. Din husstand fungerer derefter som et lod og hvis du vinder, så er der også en masse i nærheden af dig der vinder.

Hver søndag trækker de lod om millionen og bor du fysisk tæt på vinderen, så har du også mulighed for at vinde en af de mange præmier der ellers udloddes.

Som sagt så bruges din adresse som lod, dvs. Det er geografien der bestemmer hvem der ellers vinder ud over hovedpræmien.

Du skal selvfølgelig bruge et NemID hvis du skal være med. Du kan købe op til 5 lodder og hvert lod koster 45 kr. Pr. uge.

Der udloddes altid 1 mio kr. Derudover er der 4 x 50.000 kr., min. 5 x 5000 kr., min. 50 x 500 kr. Og min.500 x 50 kr.

Da det er et relativt nyt spil kan det nok godt betale sig at spille med de første par gange. Her handler det om fællesskab. Du bliver også glad hvis det er din nabo der vinder, for så får du selv en skide god gevinst.

Der er bare lidt udfordringer med spillet, for der bor jo ¼ af Danmarks befolkning i hovedstadsområdet – Så det vil nok ofte være her den bliver udtrukket. Det kan i hvert fald hurtigt føles som om at man har en forsvindende lille chance for at vinde noget som helst, når det “Altid” er i den anden ende af Danmark, at gevinsterne udtrækkes.

Overskuddet fra lotteriet går selvfølgelig til gode formål i form af udlodningsmidlerne.

Jeg har selv spillet med i Klasselotteriet i lang tid men har her for nyligt opsagt mit abonnement. Det er jo en underskudsforretning for en spiller, men så kan man jo sige at man har muligheden for at vinde den store præmie, og det er jo også det der skal trække folk til.

Jeg har bare vurderet at jeg nok skal nå at skrabe pengene sammen i løbet af de næste 40 år frem for at satse på at vinde mig til rigdom.

Man kan ikke vinde sig til rigdom, men hvis du gerne vil have lidt ekstra “indtægt” løbende, så skal du deltage på Konkurrencer Nonstop hvor du gratis kan deltage i en masse vinderchancer. Her får du det fulde overblik, det er gratis og du skal gøre virkeligt lidt for at deltage.

Kan du lide suset ved at vinde, så behøver du ikke at købe lodder. Du skal bare investere en lille smule tid i at deltage i mine vinderchancer, så er du automatisk med i lodtrækningerne. Held og lykke med præmierne.