Få sauna og spa i dit hjem

Danskerne er vilde med at tage på wellness ophold både i Danmark og i udlandet. Alle typer lige fra nyforelskede par, familier og venner booker opholdene på de mange wellness faciliteter rundt omkring. Vi er vilde med at forkæle os selv f.eks. med sauna og spa. Det kan dog være en dyr fornøjelse at tage en forlænget weekend på et spa resort. Hvis man er typen, der elsker at forkæle sig selv mange gange om året, kunne man overveje at tage oplevelsen med ind i hjemmet. Der er mange muligheder for at få den velkendte spaoplevelse i hjemmet f.eks. i en infrarød sauna eller et dejligt spabad.

wellness-589771_960_720

Infrarøde stråler til dit helbred

Hvis du vil have den ultimative wellness oplevelse i dit hjem, og samtidig gøre noget godt for dit helbred, så skulle du tage at overveje en infrarød sauna. I modsætning til en almindelig sauna, har denne nemlig en gavnlig effekt på dit helbred. De infrarøde stråler går ind og påvirker din krop. Strålerne kan booste dit immunforsvar ved at dræbe eventuelle mikrobakterier. Strålerne kan hjælpe med sænke et forhøjet blodtryk. Hvis du lider af ledgigt, fibromyalgi eller betændelse i kroppen kan strålerne være gavnlige. Strålerne virker desuden smertelindrende og afstressende.

Når du starter med at bruge saunaen, kan du starte med at sidde i en halv time. Hvis du er lidt småsløj eller har andre skavanker, skal du dog kun sidde i 5-10 minutter af gangen til at starte med. Herefter kan man stille og roligt øge tiden i saunaen. Undgå at bruge saunaen når du har feber, har menstruation eller er alvorligt syg. Gravide må ikke benytte saunaen, ligesom folk med hjertesygdomme og hjernesvulster også skal holde sig fra saunaen. Klik på følgende link for mere information om sauna og spa.