Et populært produkt til mænd – læs hvilket her

Der findes oceaner af forskellige typer sexlegetøj på markedet. Nogle typer sexlegetøj er unisex, mens andet målretter sig til enten mænd eller kvinder. Der bliver i høj grad produceret forskellige typer sexlegetøj til kvinder, mens der er et lidt mindre udvalg til mænd. Derfor skal du lære penisringen at kende – et populært sexlegetøj til mænd, der kan give de mest eksplosive orgasmer.

Sådan virker det

En penisring er et stykke sexlegetøj til mænd. Det er en ring, som omkranser penissen. Ringen kan være lavet af forskellige typer materialer. Du kan hyppigt finde en penisring i silikone. Det er forskelligt for hver ring hvilken type silikone, der bliver brugt. Fordelen ved silikone er, at det føles behageligt mod huden, og det er helt problemfrit at have i tæt kontakt med kroppen. Desuden er TRP også et populært materiale, da det har stor strækbarhed. En penisring sættes oftest ved skaftet. Meningen med penisringen er, at den skal skabe nydelse, hårdhed og intense orgasmer.

Findes der forskellige størrelser?

Ligesom kondomer kommer i forskellige størrelser, er der også flere valgmuligheder med penisringe. Nogle sæt af penisringe indeholder flere størrelser, hvilket kan være en fordel, hvis du er usikker på din størrelse.  Du vil måske opleve, at du eller din partner kan passe flere forskellige størrelser penisringe. Det kan være smart at have flere størrelser af vælge i mellem, da stramheden af ringen kan give en anderledes oplevelse.

Ellers produceres nogle penisringe i et meget strækbart materiale således at det kan passe til de fleste størrelser. Det kan også anbefales at have ikke kun én penisring men flere på samtidig. Det skulle for nogle blive en meget intens og ekstatisk oplevelse.

Forskellige typer af samme produkt

En penisring kan se ud og føles på forskellige måder. En typisk penisring er lavet i silikone og blot formet som en ring. Der findes også andre ringe, som har vibrationsmuligheder, hvilket samtidig bliver en nydelsesoplevelse for kvinden, hvis penisringen er på under samlejet. Desuden findes ringe, som også har en butt plug mulighed.

Vælg en penisring i en god kvalitet. Du kan tydeligt mærke forskel i kvalitet på forskellige modeller. Det er vigtigt, at du har et produkt, der føles rart mod huden, særligt fordi huden er følsom i det intime område og kræver produkter, der er lavet dertil.

Styrk intimitet og udholdenhed

Der er mange fordele ved at bruge en penisring, og ringen kan således bruges til forskellige behov. Nogle mænd oplever at kunne holde sig længere med en penisring. Desuden kan du opleve at penissen bliver mere hård end ved ’normale’ erektioner. Dette skyldes, at blodet samler sig mere koncentreret i penissen, da ringen ’lukker af’ for ny blodtilførsel. Når du holder længere under sexakten, styrkes den intime oplevelse.

Hvis du eller din partner lider af rejsningsproblemer, kan en penisring være løsningen på dette. Nogle, der lider af rejsningsproblemer, oplever at en penisring kan være med til at fremme en erektion. Hvis du eller din partner ligeledes har svært ved at komme, kan en penisring være vejen til flere orgasmer.