Event med resultater og fællesskab

Når man afholder en event, så ønsker man at opnå resultater. Om det er tilfredse deltagere eller faktiske resultater i form af økonomisk støtte, tilkendegivelse af meninger eller en form for aftale, så er der altid en agenda. Ofte står der mange folk bag en event, og de vil gøre meget for at få det hele til at lykkedes og forløbe som det skal. Men en ny Event App er det hele blevet en del nemmere, og meget mere bruger venligt.

iphone-410324_960_720Møder og planlægning i et svuptag

Det er blevet meget nemmere at få samlet alle deltagere under samme tag, og dermed er det også meget nemmere at komme frem til resultater, løsninger eller hvad der end er formålet med mødet eller eventen. Denne event app gør det muligt at sende forslag eller mødedatoer ud til samtlige deltagere på en gang og det er nemt for deltagerne at få et hurtigt overblik over disse møder og events. Disse effektive og brugbare redskaber sikrer at der er et højt deltagelsesniveau og engagement i eventen eller mødet, så et brugbart resultat kan opnås. Det er også meget nemmere at få et bredere ophav til at engagere sig, fordi materialet og planlægningen er så nem at gå til.

Meningsmålinger og hurtige resultater

Alle kender de møder, hvor man aldrig rigtig kommer nogen vegne. Man snakker om stort set det samme og kører i ring, enten fordi ingen siger hvad det egentlig drejer sig om, eller fordi det ikke er lykkedes at lokalisere problemet. Med denne event app kan man oprette meningsmålinger og spørgeskemaer som kan besvares med det samme, så man hurtigt kan få svar på nogle spørgsmål som kan få eventet eller mødet til at skride fremad. Man kan hurtigt få svar fra alle deltagere uden at skulle bruge lang tid på at høre hver enkelt. Nu har man mere tid til at gå i dybden med meningsmålingerne og det er nemmere at overskue dagsordenen når alle har givet deres mening til kende.

Man kan også oprette Q&A’s som ville være oplagte til events og konferencer. Her kan deltagerne stille spørgsmål og få svar med det samme, så man kan adressere de interessante emner og problemstillinger. Dette er en perfekt måde for deltagerne at blive mere og bedre oplyst og dermed kan alle få noget gavnligt ud af møderne og de forskellige events.