Med en god hjemmeside kan man nemt fremhæve sit brand

Det vigtigste sted for en hvilken som helst form for marketing, det er ikke længere i tv eller i radioen. Nej, det er på internettet. Stort set hver eneste dag logger stort set hver eneste dansker ind på internettet for at tjekke nyheder, facebook og emails. Derfor er det på internettet der er potentiale for de fleste øjne på ens reklamer. Man skal derfor have en god reklamestrategi på nettet. Derudover skal man naturligvis have sin egen hjemmeside. Det er ikke nok blot at have en hjemmeside, men den skal også være nøje tilrettelagt i forhold til, hvad det er man gerne vil sælge eller vise. Når man opretter en butik på nettet, er det vigtigt at vide præcis, hvad det er man vil sælge. Man skal ikke sprede sig ud på for meget. De store sider som amazon gør det, og de kan gøre det, fordi de nærmest er et online storcenter, men med en lille butik kan man vinde meget ved at fokusere på præcis det, man kan. Sørg for, at din hjemmeside fortæller din historie helt ned i den mindste detalje.

2En god hjemmeside skal have det rigtige domænenavn

At have sin egen hjemmeside er en udfordring, og derfor skal man søge den rigtige rådgivning. Jo flere penge man har at gøre godt med, jo mere kan man få ud af den. For det første er der alt programmeringen, og derefter er det det visuelle design. Det hele skal sidde lige i skabet. De mindste fejl og mærkeligheder som måtte dukke op, får din side til at se uprofessionel ud, og den får derfor også dig til at se uprofessionel ud. Der er meget strenge krav til design, og dem kender en god design. Brug derfor din penge fornuftigt, på folk som ved, hvad de har med at gøre. Det første man skal vælge er naturligvis navn på nettet. Det kaldes et domænenavn, og det er det navn som folk skriver i adressefeltet på deres browser. Jo mere lige til og forståeligt et navn man kan finde, jo flere folk vil huske din hjemmeside og komme tilbage til den. Det er ikke altid, at man kan få det præcis navn man ønsker, og navne med æ, ø og å kan ikke bruges. Man må gerne vælge dem, det er der ikke noget galt i, så kommer domænet bare til at blive stavet lidt anderledes.

En virksomheds hjemmeside skal afspejle virksomhedens fortælling

Folk vil gerne sælges ting, så længe det gøres på en indbydende måde. Tænk på din hjemmeside som et rum fok skal træde ind i. Derfor skal det indrettes med det for øje. Når man træder ind i et fysik rum, en fysisk butik, skal man føle sig velkommen, og man skal føle, at der bliver taget hånd om en. Derfor er de vigtigste ting brugervenlighed og et godt udseende. Hvis de to ting er i orden, så har man en rigtig god hjemmeside.