Koncepthus med mange indgange

24Det kan være meget praktisk at have flere indgange i sit hus. Det giver mulighed for at bruge forskellige døre. Det kan for eksempel være smart både at have en hoveddør og en indgang gennem bryggerset. På den måde kan man gå ind gennem bryggerset, hvis det er dårligt vejr uden for, og man har mudrede støvler.

Det er også rart at have en dør ud til sin have. På den måde bliver ens hus og ens have bedre bundet sammen. Det kan gøre, at man får brugt haven meget mere, end man ellers ville gøre. Det kan være rigtig rart at have mulighed for at gå direkte fra huset og ud i haven. På den måde bliver haven et ekstra rum i huset.

Living House har gennem de sidste mange år specialiseret sig i at lave funktionelle og flotte koncepthuse i København og på det øvrige Sjælland. De har stor erfaring med at lave huse, der på ene side er arkitekttegnede, på den anden side er skræddersyede efter den enkeltes behov. Det gør, at du får et meget individualistisk hus. Det kan både passe til en enlig, et par og en børnefamilie. Læs mere på http://living-house.dk/pris/.

Koncepthus med udgang fra værelserne til haven

I mange af Living House’s koncepthuse har du også mulighed for at gå fra værelserne og direkte ud i haven. Husene har typisk mellem tre og otte soveværelser. Det kommer helt an på, hvor mange værelser du har brug for. Du kan få lavet det sådan, at et eller flere af værelserne har udgang ud til haven. Det binder i endnu højere grad huset og haven sammen.

Living House’s koncepthuse er bygget op omkring store vinduespartier. Alle værelserne vil derfor have vinduer fra gulv til loft. Det er derfor nemt at få sat en dør i, når huset bliver bygget. På den måde kan I nemt komme ind og ud af huset fra alle rummene. Det kan give en helt anden fornemmelse af huset, at man har mulighed for at gå direkte ud i haven. Det kan også give mulighed for at have en mere privat terrasse foran forældresoveværelset. Eller at jeres børn har deres egen lille have foran deres dør. Det er helt sikkert noget, som de vil synes er sjovt.

Koncepthus med indbygget garage

Hvis du ønsker en indbygget garage, er der også fint mulighed for det i et koncepthus fra Living House. Du kan få lavet en indgang til huset direkte fra garagen. Det er særligt rart, når det regner eller er dårligt vejr uden for. Så kan du gå direkte fra huset til bilen eller fra bilen til huset. Du behøver på den måde ikke at gå ud og blive våd og kold.

Hvis du senere hen får brug for et værelse mere, er det nemt at lave garagen om til et værelse. Garagen bliver bygget sammen med huset og kommer derfor til at ligne en integreret del af huset ude fra. Når du allerede har en indgangsdør, er det hurtigt at lave om.